Naistenmessuista Joulumielen Messuiksi

  • Ensimmäiset Naistenmessut järjestettiin vuonna 1986 ja tuolloin ne pidettiin Nummelan työväentalo Rientolassa. Vain kaksi vuotta on vuodesta -86 jäänyt väliin ja silloin koronan vuoksi (2020 ja 2021).

  • Joulumielen Messut järjestetään jälleen Luksiassa. Tavoitteena on ennen kaikkea hyvä joulumieli. 

Messuidea sai alkunsa, kun LC Vihti/Hiidenvesi Ladyt ideoivat puolisotoimintaansa aktiviteetteja. Aktiiviset Ladyt päättivät järjestää käsitöistä koostuvat myyjäiset. Myyjiä on ollut aina messupaikan täydeltä noin 130. Kävijämäärä on vuosittain noin 4000. Vuosina 1987 -2009 messut järjestettiin Nummelanharjun koululla. Kun koulu joutui remonttiin, siirryttiin Vihdin kirkonkylään Pappilanpellon koululle. Vuonna 2012 aloitettiin yhteistyö Luksian kanssa järjestämällä Naistenmessut Nummelassa Luksian tiloissa, Ojakkalantie 2:ssa.

 

Hyväntekeväisyyttä

Kaikkina näinä vuosina messujen järjestämisestä saadut varat jaetaan yhteistyössä Vihdin seurakunnan diakoniatoimen kanssa vihtiläisille vähävaraisille lapsiperheille.

Yhteistyökumppaneita

Naistenmessujen toiminnassa on ollut mukana jo vuosia useita yhteistyökumppaneita. Mukana ovat Luksia, Vihdin kunta, urheiluseuroja, Vihti-seura, Karkkiharmonikat jne.