Järjestäjistä

Lions Club Vihti toimii Joulumielen Messujen järjestäjätahona yhteistyössä Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa.

Lions-järjestön toiminta perustuu vapaaehtoiseen työhön ja palvelutoiminta kohdistuu apua tarvitseville; niin nuorille kuin vanhemmille.
Kaikki Lions-toiminta tapahtuu "Me palvelemme"-hengessä.
Aktiviteeteista saadut varat luovutetaan lyhentämättöminä avustustoimintaan. Merkittäviä lahjoituksia ovat olleet kymmenet jouluiset ruokalaatikot vihtiläisille perheille sekä nuorten harrastusten tukeminen mm. musiikin, kuvataiteiden ja liikunnan parissa.
Kuvassa (lumiseen) liikenteenohjaukseen vuonna 2022 osallistunut leijona Tiina Noro. 

 


Yhteistyökumppanina messujärjestelyissä toimii Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä. Luksia järjestää ammatillista koulutusta. Niinpä messutapahtuma toimii oivallisena oppimistapahtumana, niin ravintolakokkien ja -tarjoilijoiden opinnoissa, kuin asiakaspalvelussa toimivien matkailuasiantuntijoiden opinnoissakin. Media-alan ja liiketoiminnan opiskelijat auttavat markkinointitoimissa. Rakennusalan opiskelijat ovat monena vuonna rakentaneet liikuntasalin messukuntoon.  Turvallisuusalan opiskelijat auttavat järjestyksenvalvonnassa sekä asiakaspalvelussa.